_MG_2846Dette er en sandfærdig beretning, og en fortsættelse af den barmhjertige dødsengel
Udmattet glider du ind i din egen verden, mister fornemmelse for tid og sted.
Du kommer først til dig selv, da nogen løsner dine hænder, du har været bagbundet længe, så fingrene snurrer og armene værker. Der er et skarpt hvidt lys, så du er næsten blændet. Da øjnene har vendet sig til lyset, kigger du op, og du gisper! Foran dig står lejrchens højre hånd. En utrolig ondskabsfuld kvinde, altid klædt i hellangt hvidt gummiforklæde-sorte lange gummihandsker-sort helmaske-sort mundmaske med 3 cm. lange spidse metalnitter. Hun griner hånligt, da hun ser dit bange fjæs og smider et håndklæde og en sort phantom heldragt foran dig. Du får besked på at tørre dig og iføre dig dragten.
Dragten sidder som malet på din krop, den har lukket hætte og lynlås i ryggen, så stoffet sidder stramt henover dit ansigt, du kan intet se…
Du bliver bagbundet igen og hun befaler dig, at sætte dig på gulvet. Hendes stærke hænder tvinger din overkrop tilbage, og hun spænder dig fast med kæder der bliver lagt rundt om din brystkasse og under dine arme. Sid stille! Gummiforklædet rasler og så hører du helt tæt på dit øre, lyden af en klippende saks. Hun tager hårdt fat i dit øre, Jeg klipper fan…. ørene af den fucking fange. Du begynder at klynke, og kæmpe. Når fangerne ikke vil samarbejde, har vi andre metoder! Jeg skal nok få den fange til at synge…En kæde bliver lagt om din hals og dit hoved bliver tvunget bagover. Saksen kommer frem igen, denne gang klipper den et lille hul i dragten ved din mund. En gummislange bliver presset gennem hullet ind i din mund, den bliver spændt fast med remme rundt om dit hovedet. Du får kvældningsfornemmelser med hovedet spændt bagover, slangen i munden og dragten der strammer hen over øjne og næse.
Lidt sandhedsserum vil sikkert gøre sin virkning her…Vinen kommer boblende ind i din mund, du hoster og forsøger at komme fri. Det hjælper ikke! Tvært imod. En pille sammen med en ny slurk vin. Du forsøger at undgå at synke  pillen, men hun griner bare højt og hælder endnu mere vin i slangen, du giver op og du synker. Og du synker dybere og dybere. Virkningen af sandhedspillen og vinen breder sig. Det er en underlig virkning, som om du er der og alligevel ikke er der, som om du kan kontrollere din krop, men den lystrer ikke.
Hun begynder at grine igen, nå du kan mærke virkningen af pillen og vinen. Du er så dum, at du tror på, at det er en sandhedspille. Det er det ikke!! Det er gift, jeg har givet dig, og nu vil jeg lade dig dø her i mørket. Du går totalt i panik, men hun går bare stadigt grinende og lukker døren efter sig.
Det føles som om det hele foregår i en anden verden….
Du hører saksen igen, den klipper lige foran dit ansigt, den klipper to huller ved dine øjne.
Langsomt vender dit syn tilbage, og det du ser får blodet i dine årer til at fryse til is.
Der er et underligt svagt lys, midt i lyset står døden…..Jeg har ventet på dig – velkommen til mit dødsrige…..

Er du levende eller død?

One Response to Den barmhjertige dødsengel 2. del – Er du levende eller død?

  1. latoya izabel siger:

    sådan en sadistisk pervers oplevelse kunne latoya godt tænke sig at prøve jeg er en masochistisk luderslavetøz

Leave a reply