IMG_0609 (2)

Jeg har altid vidst, at jeg var anderledes. Mit temperament skilte sig klart ud, og det gav mig mange konflikter. Jeg var et styrende og dominerende barn, der råbte højt og brugte næverne. Det var som om noget hobede sig op indeni mig, og som om jeg ikke rigtigt kunne finde en måde, til at få det ud.
Da jeg var midt i trediverne begyndte jeg at eksperimentere med BDSM. Det fangede lynhurtigt min interesse, og forvandlingen skete. Jeg trådte ud på den anden side som Madame Anni, danmarks dejligste domina.
Nu forstår jeg, at jeg i virkeligheden blev født som domina. At det bare har ligget og ventet på, at bryde frem, når jeg selv var klar til at forstå det. Dermed ikke være sagt, at jeg ikke nyder blidt sex, men det er en ting som jeg kun har med min mand. Jeg kan bare ikke benægte og undertrykke den dominerende del af min sexualitet, og ville stensikkert være krop umulig at leve sammen med i hverdagen, hvis jeg ikke fik afløb for det. Derfor betragter jeg heller ikke de ting, jeg leger med i clubben som utroskab, det har ikke noget med kærlighed at gøre og jeg er ikke forelsket i mine gæster. De har det bare ligesom jeg blot med modsat fortegn. Jeg skal bruge en krop som legetøj og de lægger gerne krop til!

Erfaring tager som bekendt tid, og jeg udvikler mig stadigvæk. En 100% udlært Domina eksisterer ikke i min verden.

Jeg er en meget nysgerrig og åbentsindet Domina, der elsker at lære/høre om spændende ønsker, og jeg kaster mig gerne ud i nye projekter, sålænge sikkerheden er i orden.
En hel del af min indtægt går til udstyr, og jeg kan glæde mig helt vildt, til at prøve et nyt stykke legetøj/se et nyt outfit på mig selv eller på en af mine slaver.
Min sexualitet fylder hele mit arbejdsliv, derfor er jeg i godt humør, når jeg køre på job, og træt og veltilpas når jeg kører hjem.